foto1
foto1
foto1
foto1
foto1Residentie

Lees meer

Agenda

Lees meer

Activiteiten

Lees meer

Oud Prinssen

Lees meer

                                         Commissie Fietstocht

Na het carnavalsseizoen wordt er elk jaar traditioneel op 2e Pinksterdag een fietstocht georganiseerd.

De route brengt ons langs de mooiste plekjes van Berghem en omgeving. Voor een drankje onderweg wordt gezorgd en tevens krijgt u na afloop voor de gedane inspanningen nog een gratis consumptie aangeboden.

Aan het einde van de tocht is er tevens de mogelijkheid om iets te eten te nuttigen, uiteraard voor eigen rekening.

Begin- en eindpunt van de tocht is bij onze vertrouwde Residentie:

ZALENCENTRUM “DE MERX”

BURG. VAN ERPSTRAAT 25

Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 30 Mei 2020

U kunt inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0681696491

Wanneer u kunt starten wordt per bericht op zondag 31 mei toegedeeld . Omdat er met de fietstocht een mooie beker kan worden gewonnen, starten we om de beurt.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor volwassenen. Kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts € 2 euro en voor kinderen die bij papa of mama achterop zitten, is deze tocht helemaal gratis.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit hoeft u niet persé lid te zijn van Carnavalsvereniging De Centrumknollen: IEDEREEN IS WELKOM !!! Neem dus gerust familie, vrienden of bekenden mee !

Mede namens de Commissie Fietstocht wensen wij u alvast een hele fijne middag toe, met veel fietsplezier en heel mooi weer !

Graag tot 2e Pinksterdag.