foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Op de eerste zondag na de carnaval organiseert Dansgarde “De Carona’s” uit Berghem haar dansgala voor garde- en showdansen. De locatie is Dorpshuis “de Berchplaets”, Sportstraat 2, 5351 BZ te Berghem (gem. Oss), aanvang omstreeks 11.00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Een deskundige jury zal die dag de dansen beoordelen (punten direct na de dans), maar het plezier van het meedoen staat bij ons voorop! En als we dan van elkaars dansen hebben kunnen genieten en leren, is ons doel bereikt… 

Er wordt gedanst in de volgende categorieën: 

  • Gardesolo, gardeduo, gardepaar, gardegroep
  • Showsolo, showduo, showpaar, showgroep

Ingedeeld in de volgende leeftijden (per 1 september is bepalend voor de indeling):

  • Minioren (gemiddelde leeftijd t/m 8 jaar)
  • Junioren A (gemiddelde leeftijd 9 t/m 11 jaar)
  • Junioren B (gemiddelde leeftijd 12 t/m 15 jaar)
  • Senioren (gemiddelde leeftijd vanaf 16 jaar).

Het eerste deel van het programma is bestemd voor de minioren en Junioren A. Na de prijsuitreiking van het ochtendprogramma en de grote pauze gaan we verder met Junioren B en de Senioren. Voor deze groepen is de prijsuitreiking op het einde van het toernooi.

Schrijf tijdig in als u wilt deelnemen, want wij werken op volgorde van binnenkomst (vol=vol). 
Inschrijfgeld is vastgesteld op € 12,50 per dans. 
Muziek dient te worden aangeleverd op CD (geen minidisc!). Entreeprijzen: kinderen t/m 12 jaar en 65+ € 1,50 volwassenen  € 3,00. Deelnemers krijgen vooraf een vrijkaartje: deze liggen klaar bij de inschrijfbalie. Raad van Elf en gevolg zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wilt u meer weten over de regeltjes bij ons toernooi, zie hiervoor ons Reglement danstoernooi.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..